Metoda 7pillars

Cum lucrăm la 7Pillars?

Un obiectiv important pe care îl urmărim prin metoda 7Pillars este de a înlesni spontaneitatea în contact cu ceilalți și cu mediul, dezvoltând capacitatea de ajustare în relatii. Tendința naturală și înnăscută a ființei este de a merge către celălalt, de a fi în relație. Cele mai multe provocări relaționale apar atunci când această spontaneitate a contactului relațional este întreruptă, transformându-se într-un contact mai degrabă gândit, cântărit, de multe ori artificial.

Ai parte de creștere autentică cu

Cei 7 Piloni

7 PILLARS ÎN ACȚIUNE

Cum lucrăm?

Facilităm dialogul

Pentru ca învățarea, cunoașterea, reglarea și creșterea interioară să „se întâmple”, vom facilita dialogul dintre gânduri, emoții și senzații corporale. Vom căuta împreună tiparele repetitive care conduc la probleme actuale și vom hrăni prin mijloace creative spațiul inter-relațional.

Oferim experiența punerii în act

Experimentul oferă o explorare mai în profunzime a provocărilor pe care le întâmpinăm, fiind un mod activ de învățare. În plus, experimentul cu toată punerea în scenă, ne dă acces la propriile resurse. Și dacă ne conectăm la resurse, vom găsi mai ușor soluțiile potrivite!

Restabilim granițe relaționale

Respectul pentru sine și pentru celălalt împreună cu acceptarea diferențelor care nu ne rănesc, sunt „consecințe” pe care ni le propunem în urma intervențiilor noastre. Astfel de intervenții au ca scop principal o mai bună relaționare fără a dori să îl schimbăm pe celălalt.

Singura investiție care se va regăsi peste ani este cea în propria dezvoltare personală!