Despre siguranță

Siguranța de a fi ceea ce îți dorești în viața ta!

Siguranța merge mână în mână cu încrederea, cu a te lăsa și a-ți da voie să primești ceea ce vine de la viață către tine. Siguranța mai înseamnă încredere în sine, stimă de sine, curajul de a-ți urma vocea interioară dar și de a te lăsa vulnerabil în fața celorlalți. Despre siguranță este vorba și atunci când greșim sau chiar eșuăm dar nu ne este rușine cu acțiunile noastre, mergem mai departe cu fruntea sus fiind convinși că din greșeli învățăm cel mai mult.

Pas cu pas clădim încredere și siguranță

Siguranța în toate formele și nuanțele sale

Încredere în sine

Încrederea în sine o clădim de la începutul și pe tot parcursul vieții prin tot ceea ce facem și contează pentru ceilalți.

Stimă de sine

Prețuirea, stima și iubirea de sine sunt trăite ca urmare a modului în care noi aparținem mediului în care conviețuim.

Curajul de a eșua

Eșecul ne ajută să creștem și să evoluăm doar atunci când reușim să diferențiem ceea ce suntem de ceea ce facem.

Când suntem plini de insecurități, toate măștile sociale se activează, devenim orice mai puțin noi înșine. Cu cât vrem să arătăm că suntem altceva decât suntem, “altceva” pe care nici noi înșine nu îl cunoaștem, cu atât devenim mai nesiguri și mai artificiali. Masca socială este întocmai umbra noastră, acea parte neacceptată şi inacceptabilă a sinelui nostru, de obicei asociindu-se și cu un sentiment profund de vinovăţie, inadecvare și inferioritate.

De ce?

Fricile iraționale ne schimbă realitatea

Mai multe despre

Cei 7 Piloni

Este în firescul vieții să fim bine cu noi înșine!