Pentru echipe

ActSmart ca restart

Adultul performant este cel care știe să execute sarcini atât de bine încât o face de pe pilot automat, dintr-o zona de confort. Una din cerințele pieței în continuă schimbare este aceea de flexibilitate și învățare continuă, ceea ce poate cauza stres. Să susții o pozitie de management presupune să poți naviga pe ape tulburi, renunțând la dulceața confortului dar și goliciunea plafonării, și îmbrățișând spaima necunoscutului dar și excitația creșterii.

Gustă un act de curaj!

Pentru orice realizare, primul pas este curajul.

Dezvoltare continuă..

Stimularea continuă a gândirii oferă o creștere a inteligenței fluide ceea ce servește rezolvării de probleme complexe.

Resuscitare motivațională..

O bună cunoaștere a surselor de energie asigură mobilizarea resurselor în direcția potrivită și accesarea stării de bine.

Managementul schimbării..

O atitudine potrivită față de schimbare presupune integrarea emoțiilor asociate noului și savurarea bucuriei creșterii.

Când indivizii au o gândire flexibilă, vor obține servicii ce presupun o muncă complexă, care necesită gândire și judecată independentă. Acest tip de muncă la rândul ei, stimulează o gândire mai flexibilă, iar gândirea flexibilă sporește capacitatea de a efectua munci complexe, remunerate pe măsură. O munca cu sens și provocatoare face că angajatul matur să își păstreze sau să își îmbunătățească abilitățile cognitive, să fie mult mai flexibil și motivat.

modul în care funcționează

Cum lucrăm împreună?

Vom face o incursiunie în spațiul interior cu scopul de a identifica acele surse motivaționale care reglează și redirecționează resursele în direcția potrivită. Începem prin a identifica ce ne oferă acum energie, care este nivelul acelei energii și cum corelează ea cu planul de dezvoltare a carierei.

Vom identifica factorii de risc pentru care este nevoie de strategii creative de adaptare la contexte care nu pot fi schimbate prea ușor. În acest sens ne vom concentra pe identificarea tiparelor relaționale, a stilurilor specifice de coping și pe dezvoltarea flexibilității în schimburile relaționale.

Bunăstarea și productivitatea fiecărui angajat au un spectru larg care implică stratul fizic, stratul emoțional, stratul mental. În prevenția dar și intervenția burnoutului ne activăm cu blândețe simțurile, ne evaluăm limitele și capacitățile, confruntăm experiența subiectivă cu realitatea obiectivă.

Te-ar putea interesa și alte servicii

Pentru echipe

Singura investiție care se va regăsi peste ani este cea în propria dezvoltare personală!