Pentru echipe

Lumea Midentity

Pentru cei mai mulți dintre noi perioada de la 20 ani la 30 ani are cele mai multe evenimente semnificative care dau curs vieții. Deciziile pe care le vom fi luat în acești ani și modul în care experimentăm lumea ne organizează viața de la maturitate. Dacă am pune într-un singur cuvânt ce am avea nevoie pentru a ne clădi o viață bună acel cuvânt ar fi IDENTITATE. Identitatea ca structură unică a personalității ce se dezvoltă și se modifică pe tot parcursul vieții.

Hai în comunitatea Midentity

Împreună este mai bine!

Dezvoltare a creativității

Stimularea continuă a creativității oferă o auto-realizare a abilităților și talentelor, o conectare la propria vocație.

Adaptare la mediu

O bună adaptare la realitate nu înseamnă acceptarea realității ci este capacitatea de conectare și activare a resurselor.

Management emoțional

Un bun control emoțional presupune recunoașterea stărilor și nevoilor fiziologice și emoționale pentru a dezvolta reglaj.

Când identitatea noastră este una bine definită, ne vom bucura în mod autentic de stimă de sine ridicată și încredere în sine. Nivelul de anxietate nu mai este unul copleșitor ci ușor de gestionat, totodată vom crea cu ușurință relații noi pe care le vom menține în timp. De asemenea, se îmbunătățește toleranța la efort și la stres dar fără a pierde din vedere un echilibru între muncă și relaxare cu stabilirea unor granițe și limite sănătoase.

modul în care funcționează

Cum lucrăm împreună?

Ne vom folosi de mijloace creative cum ar fi arta, desen, reprezentări în lut, carduri metaforice, mișcare corporală pentru a avea acces la acele părți înstrăinate și separate ale identității noastre. Mai întâi accesăm ceea ce este prezent în identitatea noastră, într-un spațiul de siguranță și fără judecată.

Vom introduce la nivel teoretic cei 7 piloni ai identității și care includ: corporalitate, relații și rețeaua socială, muncă-performanță-pasiuni, siguranță percepută, valori și credințe, sens și scop, ecologia vieții. Vom recunoaște prezența acestora în propria viață și modul în care se manifestă.

Lucrând cu fiecare pilon în parte vom descoperi cum de fapt aceștia se susțin reciproc și sunt interdependenți. Când un pilon este vulenarabilizat sau insuficient dezvoltat, mai multă presiune va fi pusă pe ceilalți piloni. Perioade dificile ale vieții sunt parcurse mai ușor dacă avem piloni puternici.

Te-ar putea interesa și alte servicii

Pentru echipe

Singura investiție care se va regăsi peste ani este cea în propria dezvoltare personală!