Pentru tine

Prețuim dezvoltarea ta

Această secțiune este pentru tine dacă îți dorești să investești în propria dezvoltare personală. Ai posibilitatea să alegi o experiență de grup pe o temă anume sau să dai curs unui proces individual. Indiferent ce vei alege, vom ține cont de ceea ce ți se potrivește. Modelul nostru de lucru este relațional, încurajăm și susținem dialogul în care împărtășim cu sinceritate experiențele proprii în vreme ce rămânem receptivi la experiența celorlalți.

Servicii pentru tine

Sesiuni de grup

Bine cu tine, bine cu ceilalți

Identitate în 7 pași

O introducere lină în metoda 7Pillars și totodată o invitație la cunoaștere de sine cu intenția de a interacționa cu cei 7 pilonii ai identității. Scopul este de a avea o imagine de ansamblu care să ajute în a conștientiza care sunt nevoile actuale de dezvoltare.

Un spațiu doar pentru tine

Start în carieră

Alegerea profesiei presupune un angajament pe care îl luăm pentru o perioadă lungă de timp. Ca să avem succes în rolul profesional este indicat ca acesta să corespundă nevoilor specifice ale personalității și să reflecte propriile preferințe și valori.

Lumea digitală una cu multe tăișuri

Demența digitală

Cum creierul se modifică permanent prin folosirea lui, atunci și timpul petrecut cu mediile digitale lasă urme. Uneori consumul digital stimulează învățarea, alteori mai degrabă alterează procesele psihice precum percepția, gândirea, trăirea, simțirea și acțiunea.

Servicii pentru tine

Sesiuni individuale

Compatibilitatea cu cariera

Doar pentru tine

Sesiunile individuale sunt pentru atunci când ai nevoie de un spațiu de siguranță și cunoaștere doar pentru tine. O explorare nu doar a minții cu ale sale gânduri dar și a senzațiilor corporale și a emoțiilor aferente vor da o formă stărilor tale sufletești.

Parte din

Singura investiție care se va regăsi peste ani este cea în propria dezvoltare personală!