Despre noi

Educația și sănătatea se află la baza oricărei societăți prospere

Într-o societate în continuă schimbare vedem un interes de autocunoaștere în rândul tinerilor. Preocupările și îngrijorările cu care tinerii ajung într-un proces terapeutic sunt din toate palierele vieții. Totuși, în contextul etapei de vârstă, accesul în profesie și dezvoltarea carierei rămân cel mai fierbinte topic de discuție.

La polul opus organizațiile raportează tot mai des dificultăți în procesul de angajare (pretențiile ridicate din partea candidaților, angajament scăzut, atriție ridicată),  concluzionate sub sintagma că lipsesc din piață “resursele umane” bine pregătite. Această dinamică instabilă își pune amprenta asupra angajaților seniori care prezintă, din ce în ce mai des, simptome specifice burnout-ului.

7Pillars se lansează ca o soluție la această polarizare pentru a construi un liant între candidatul fraged și compania angajatoare, pentru a facilita experiențe prin care nevoile celor două părți să se facă auzite și înțelese, pentru a înlesni accesul la resurse și de-o parte, și de cealaltă.

În ce credem

Filosofia noastră

Incluziune și apartenență

Credem în nevoia oricărui om de a fi acceptat, văzut, sprijinit, îndrumat și este un punctul de plecare în a construi un “împreună”.

Relații armonioase

Cu o stimulare adecvată care să încurajeze interesul, curiozitatea și spontaneitatea cultivăm o bază relațională, cladită pe încredere.

Resursele identității

O identitate bine conturată nu ne scapă de dificultățile și provocările vieții dar ne ajută să fim mai flexibili și mai maleabili.

Armonie

Conflictele și stările negative se pot alchimiza!

Consistență

Transformarea bazată pe consistență este durabilă!

Integritate

În primul rând onest și încrezător cu tine însuți!

Sustenabilitate

Creează și folosește resursele cu înțelepciune!

Flexibilitate

Privește cu deschidere la incertitudinea viitorului!

Impact

Lasă o amprentă frumoasă în lumea în care trăiești!

Cine suntem?

Profesioniști dedicați sănătății relaționale

Foști corporatiști, trecuți prin viața organizațională și care la un moment dat, fiecare a făcut reconversia profesională urmând studii academice în psihologie și formări în psihoterapie. Înțelegem atât piața muncii, mediul de business cu nevoile organizaționale pe care fiecare dintre noi le-a experimentat în mod direct cât și psihicul uman și modul în care ne putem regla din punct de vedere psihic în fața stresului vieții.

Fondator 7Pillars

Cosenco Mariana

Înclinația umanistă întărită de dorința de a contribui mai mult la nivel social m-au determinat să îmi declin prima profesie în marketing și vânzări și să dau curs unei noi formări. După 15 ani de “corporate” m-am reîntors în mediu academic pentru studiile universitare și formări în psihoterapie, dar și stagii de practică.

Co-Fondator 7Pillars

Megulete Oana

Dintre toate rolurile organizaționale cel de trainer m-a îmbogățit cel mai mult. Ca facilitator de experiențe generatoare de autocunoaștere mi-am dorit mult să pot ghida omul către un proces mai profund. Astfel am decis că psihoterapia Gestalt ar fi o reconversie profesională ce mi s-ar potrivi.

Parte din