Despre noi

Specialiști

Foști corporatiști, trecuți prin viața organizațională și care la un moment dat, fiecare a făcut reconversia profesională urmând studii academice în psihologie și formări în psihoterapie. Înțelegem atât piața muncii, mediul de business cu nevoile organizaționale pe care fiecare dintre noi le-a experimentat în mod direct cât și psihicul uman și modul în care ne putem regla din punct de vedere psihic în fața stresului vieții.

Specialist

Mariana Cosenco

Psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România, absolventă a facultății de psihologie și a unui master în psihanaliză, cu specializare în metoda de psihoterapie Gestalt – dinamici de grup alături de formatori din Austria din cadrul Institutului de Gestalt București. Facilitator al metodei EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) în lucru cu trauma și cu evenimente traumatice.

În prezent mă formez în terapia traumei la Institutul pentru Studiu si Tratamentul Traumei.

După 15 ani de experiență profesională în diverse industrii precum finanțe, telecom și software, în poziții de marketing și vânzări, am îmbrățișat rolul de psiholog ca urmare a reconversiei mele profesionale. Astfel, din 2018 una din preocupările mele active este consilierea în orientarea vocațională ca o nevoie tot mai evidentă a societății românești.

Respectul de sine precum și educația continuă sunt valori după care îmi ghidez propria viață dar și practica profesională.

Psihoterapeut Gestalt

Megulete Oana Maria

Psihoterapeut Gestalt Integrativ acreditat de Colegiul Psihologilor din România, licențiată în psihologie și absolventă de master în Psihologie Clinică Consiliere Psihologică și Psihoterapie, Universitatea Transilvania Brasov.

Debutul carierei mele a fost în Customer Service unde am acumulat și șlefuit cunoștințe și abilități în domeniul vânzărilor și a interacțiunii interumane, urmată de ceva ani în domeniul leadershipului. Atracția față de ființa umană și de capacitatea acesteia de transformări continue, mi-a redirecționat pașii spre domeniul dezvoltării personale și al trainingului, la care s-au adăugat cunoștințe din zona managementului de proiect. Astfel că după 15 ani de experiențe frumoase în domeniul multinațional ca team lead, trainer și manager de proiect am decis să continui în propriul cabinet de psihoterapie unde focusul cade pe ghidarea către procese mai profunde.

Specialist

Mihaela Haidar

Psiholog clinician și consilier psihologic în metoda Gestalt, practicant autonom avizat de Colegiul Psihologilor din România. Experiența profesională de peste 10 ani include practică individuală și de grup cu copii, adolescenți și adulți.

Cu respect față de unicitatea fiecărei persoane, particip activ la co-crearea unui climat plin de siguranță și susținere care să permită orientarea acesteia în contact cu mediul său. În relațiile terapeutice încurajez consolidarea resurselor, granițelor și autorității personale, sprijin cartografierea spațiului emoțional și reîntregirea potențialului autentic în vederea unei experiențe cât mai împlinitoare.

Specialist

Carmen Moldovan

Psiholog cu formare în Terapie Gestalt, Terapie Relațională Imago și Psihologie Clinică.

Membră a Societății de Gestalt Terapie din Romania și Imago Relationships Romania. În practica mea privată am peste șapte ani de lucru cu adulți, copii și cupluri. Am început să studiez psihologia în anul 2008, după o carieră financiară în practică privată. Abordarea terapeutică Gestalt în care m-am format și lucrez pornește de la premisa că viața se petrece în prezent. Încurajez explorarea experiențială fără a pierde raportarea la prezent, permițând clientului să conștientizeze modul în care funcționează, deschizând calea de a reintra în contact cu el, cu ceilalți și cu natura.

Mulțumită formărilor pe care le-am făcut, experiențelor personale și profesionale, propriului proces terapeutic ofer clienților mei un spațiu sigur pentru exprimare, experimentare și prezența mea onesta și directă pentru a facilita creșterea și autonomia.

Specialist

Manuela Vărzanu

Sunt psiholog clinician specialist, consilier și psihoterapeut acreditat de Colegiul
Psihologilor din Romania, specializat în psihoterapie individuală pentru adulți și psihoterapie de cuplu. 

Sunt preocupată în activitatea mea profesională de profunzimea schimbărilor pe care oamenii le pot face dar și de modalități prin care aceste schimbări să se producă mai curând în viața lor.

Psihoterapia pe care o practic este inovativă, de profunzime și în același timp orientată către soluții, integrând tehnici din mai multe direcții terapeutice, precum: Solution Focused Brief Therapy, Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Psihoterapie sistemica de familie, Hipnoza și Psychotrauma Therapy.

Parte din